Maaliskuun alkupuolella T matkusti junalla komeushoitoihin. Junamatka kesti 6 minuuttia, ja oli niin jännää, ettei ihan itse uskaltanut matalalattiajunaan kiivetä. Nameja sai ja paluumatkalla olisi kiinnostanut kokeilla uudestaan, mutta Looris halusi kävellä. Puhui jotain ruuka-ajasta ja stressaavuudesta.

"Ihminen pelkäsi menettävänsä kasvonsa kun menin komeushoitohin. Sain henkilökohtaiseksi turkkinhoitoasiantuntijakseni opiskelijan, jolla on itsellään Tibbejä. Ihminen höpisi huolistaan, mutta asiantuntija pysyi tyynenä ja osaavana. Se, mitä komeushoidoissa tapahtui, jää minun ja hänen välilleen. Loorikselle kerrottiin vain, että pesu altaassa oli hiukan vääntämisen arvoista, mutta muuten "käyttäydyin hyvin". Looris saatiin ihan sekaisin, kun asiantuntija sanoi, että olen HYVÄLUONTOINEN. Tietäähän sen kaikki, mutta hyvä, kun Tibbe- ja komeusasiantuntija sen lähi-ihmisellekin sanoo."

Tenzi%20kampaajan%20j%C3%A4lkeen%202015%

-- T:n turkkia muotoiltiin "vapaat kädet" tyyliin, mutta toivottiin, että silmät näkyy. Kynnet käsiteltiin myös. Silmäkulmista karva tuli hyvin lyhyeksi. Kulmakarvat olisivat voineet tulla vielä lyhyemmäksi, ja ne ovat myös kasvaneet kovaa vauhtia. (Myös pyllyssä karva on toooosi lyhyt.)

Ihan varmoja ei olla, oliko asiantuntijan maininta juuri tuo hyväluontoinen, sillä oli aika jännää ainakin meille asiakkaille. T on ollut kova touhuamaan ja haukkumisesta tullut riesaa -- siksi tämä teini-ikä on ollut kovin raskasta. Epätoivon partaalla ollaan oltu monta kertaa, mutta ihan viimeisiä toivonrippeitä ei vielä ole heitetty. -- Kerromme myöhemmin myös onnistumisista!

 

Tässä yksi: BOKSI! - komennolla onnistuu kuljetusboksiin meno (ainakin, jos sinne heittää karkin...) ja mikä parasta, siellä pystyy pitämään paikkaa jonkun aikaa. Hyvä T!

Boksissa%203_Lumia%202015%2004%2003.jpg